Cum funcționează GoOnline?

Ce este GoOnline?

Te-ai decis că vrei să-ți deschizi un magazin online? GoOnline este locul de unde poți alege magazinul potrivit pentru business-ul tău, gata de lansare.

Designul magazinului online este unul dintre cele mai importante elemente, iar dezvoltarea acestuia poate lua mult timp. Știm că antreprenorii sunt oameni ai acțiunii și nu au timp de pierdut, de aceea am transformat totul într-un proces mai simplu, mai rapid și am creat GoOnline. Îți alegi designul favorit, iar după o perioadă scurtă de configurare și personalizare, magazinul tău online e gata de lansare.

Experiența acumulată din livrarea a peste 300 de magazine online ne-a învățat că există două mari tipuri de clienți: cei care își doresc un magazin cu design unic care să-i diferențieze de competiție și cei pentru care e important să pornească la drum cu o investiție inițială redusă, care să le permită să aloce un buget mai mare pentru promovarea afacerii.

Cum funcționează GoOnline?

Selectezi designul favorit, abonamentul care se potrivește business-ului tău și începi să vinzi rapid în 3 pași simpli:

1. Alegi designul și abonamentul potrivit pentru afacerea ta și plasezi comanda în GoOnline.

2. După plasarea comenzii vei fi contactat de unul dintre specialiștii noștri și împreună vom începe procesul de personalizare al magazinului tău.

3. Încarci produsele tale în magazin, iar după finalizarea personalizării, magazinul este gata să vândă.

Ce plătesc atunci când comand din GoOnline?

În momentul plasării comenzii în GoOnline plătești crearea magazinului tău online, cu designul pe care l-ai selectat. Pe scurt, în preț este inclus designul și configurarea tehnică a magazinului.

Pentru ca imaginea brandului tău să fie una profesionistă și pentru ca magazinul să fie gata de lansare în cel mai scurt timp, îți oferim BONUS personalizarea magazinului.

Totodată, în momentul plasării comenzii vei opta pentru un pachet de abonament (Shop sau Shop Expert) care nu este inclus în prețul afișat. Acest abonament lunar, începe să fie facturat doar la 30 zile după ce specialiștii noștri au luat legătura cu tine, prima luna fiind gratuită.

Ce include pachetul de personalizare al magazinului?

La orice magazin achiziționat din GoOnline, oferim BONUS un pachet de personalizare al magazinului, care include:

  • Setarea domeniului propriu;
  • Adăugarea logo-ului companiei tale;
  • Crearea și modificarea bannerelor de pe site cu unele specifice companiei tale;
  • Modificarea paletei de culori în funcție de identitatea vizuală a brandului tău.

Ce abonament pot să aleg pentru un magazin achiziționat din GoOnline și cum aleg abonamentul potrivit?

Atunci când comanzi un magazin online din GoOnline, poți opta pentru pachetele de abonament Shop (59 euro/lună) sau Shop Expert (99 euro/lună). Alege pachetul care se potrivește afacerii tale în funcție de numărul de produse pe care îl vei comercializa și funcționalitățile pe care dorești sa le aibă magazinul tău.

De ce să aleg un magazin GoOnline?

  • Știi de la început cum arată magazinul și scapi de teama că designul nu va fi pe placul tău;
  • E gata de lansare într-un timp foarte scurt, prin urmare poți începe să vinzi rapid;
  • Vei avea o imagine profesionistă pentru afacerea ta deoarece te ajutam să personalizezi magazinul în funcție de brandul tău;
  • Beneficiezi de toate avantajele platformei Blugento;